Sinds 2010 geef ik aan diverse groepen workshops schilderen. O.a. bij de Kamer van Koophandel een workshop buiten je eigen grenzen treden 

http://www.youtube.com/watch?v=lwtyT3RrfsU.

Bij Careyn aan dementerenden ouderen, zie hier het resultaat. 

https://www.youtube.com/watch?v=bR1Ad8gZ9pk.

Bij Vluchtelingwerk aan statushouders.

 

 

Als KIK (Kunstenaar In de Klas) op basisschool De Lage Wei in Made bij groep 8.


Ook in het buitenland in bezet gebied op de West Bank (Palestina) aan vrouwen, kinderen en jong-volwassenen. Vooral bij de laatste groep kun je zien wat een creatieve sessie teweeg kan brengen. Daarnaast geef ik les aan particulieren. Elke workshop is anders en toegespitst op de groep aan wie ik les geef. Ik lever maatwerk.

Wil je ook met een groepje een kunstwerk maken? Gezellig een ochtend of middag creatief bezig zijn met  vriendinnen, collega's of familie. Diverse workshops mogelijk. Bijvoorbeeld:

Schilderen als Picasso, onder begeleiding maken we een schilderij in kubistische stijl. Ik leid je door het schildersproces, ervaring is niet nodig. Alle materialen zijn aanwezig. Neem wel een schort mee of oud shirt. Je gaat naar huis met je eigen schilderij. Je zult verrast zijn. Bij mooi weer schilderen op het grote terras met uitzicht op de oude binnenstad van Breda. Van 3-8 personen. Duur 3 uur.

Naar huis met je eigen abstracte schilderij!, dat kan onder begeleiding maken we een abstract schilderij. Ik leid je door het schildersproces, ervaring is niet nodig. Alle materialen zijn aanwezig. Neem wel een schort mee of oud shirt. Je gaat naar huis met je eigen schilderij. Je zult verrast zijn. Bij mooi weer schilderen op het grote terras met uitzicht op de oude binnenstad van Breda. Van 3-8 personen. Duur 3 uur.

Action Painting, een actieve manier van abstract schilderen op een groot schildersdoek van 70 x 100 cm. Voor beginners en gevorderden. € 125 per persoon, inclusief materiaal. Duur 4 uur. Neem oude kleren mee ter bescherming! Max. 4 personen.

'Kunstenaar voor een dag', een schilderworkshop voor een jarig kind. Met uitleg over een kunstenaar en daarna gaan we schilderen zoals deze kunstenaar. En na afloop natuurlijk een expositie met de gemaakte werken. 20 euro per kind, inclusief materiaal. Duur 2 uur.  http://www.youtube.com/watch?v=jKX9lwIU-3A

Masterclass schilderen voor bedrijven in combinatie met creatief denken. Wat gebeurt er als je uit je systeemdenken kunt stappen? 85 euro per persoon, inclusief materiaal. Duur 3 uur. Deze masterclass vindt plaats op uw eigen locatie.

De workshops voor particulieren vindt plaats in het atelier van de kunstenaar in het centrum van Breda. Dus maximale aandacht! Bij mooi weer werken we buiten. Een workshop is prima te combineren met een dagje Breda.

Heeft u zelf een idee? Dat is altijd bespreekbaar. Laat het mij weten!